Managed hosting door True

Astaro Benelux zoekt partners en sales specialisten

 

Astaro Benelux, leverancier van Unified Threat Management Appliances, wil nog een paar partners optekenen en is op zoek naar sales specialisten. Dit zegt Seth van der Meer, de nieuwe directeur van Astaro Benelux.

Astaro werkt vanuit een kantoor in Rotterdam en werkt met distributeurs Compricon en Contec. Daarnaast wordt de vestiging ondersteund vanuit een kantoor in Duitsland met inside sales en twee pre-sales specialisten. Voor de Benelux vestiging wordt nog een sales specialist en pre-sales specialist gezocht.
Astaro zegt dat 70 procent van de business in Nederland zit en 30 procent in België. In Nederland zijn er 60 geregistreerde partners. Die zetten Astaro in positieve zin weg. In België zijn er acht resellers. Met name in België valt meer te halen, aldus Van der Meer. In Nederland hebben we ook nog een paar partners op het oog."
De Unified Threat Management Appliances van Astaro worden aan mkb en enterprise (van 2 tot 3000 werkplekken) geleverd in een box met webfilering van WebSense. De Astaro Security Gateway 110/120 Verse 7 heeft de nieuwste security management features. CRN Amerika heeft in 2007 deze utm appliance getest.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2361815). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.