Managed hosting door True

Eddy Willems security evangelist Kaspersky

 

Kaspersky Lab, leverancier van secure content management oplossingen, heeft Eddy Willems per 1 februari 2008 benoemd tot Security Evangelist.

Eddy Willems wordt ingedeeld bij de virusanalisten van Kaspersky Lab Worldwide maar zal zich specifiek op Benelux richten. Samen met enkele andere externe experts zal hij wereldwijd verantwoordelijk zijn voor een goede communicatie en verklaring van de hedendaagse en toekomstige security gerelateerde problemen naar de pers, distributeurs, resellers en eindklanten.
Willems is al meer dan 18 jaar actief in de IT-beveiliging en heeft daardoor veel ervaring opgebouwd in de branche. Zo was hij 11 jaar werkzaam als Anti-Malware Technology Expert bij NOXS Belgium, een Westcon Group Company. Hij staat ook bekend als medeoprichter en Directeur Informatie en Pers van de EICAR organisatie (European Institute for Computer Anti-Virus Research).
Naast zijn werk als Senior Consultant bij grote internationale bedrijven was hij actief als anti-virusonderzoeker, Wildlist reporter, beveiligingstrainer en spreker tijdens verscheidene internationale beveiligingsconferenties. Ook de Belgische overheid heeft meerdere malen beroep gedaan op zijn diensten. In één van zijn laatste projecten trachtte hij 'verantwoord ICT-gedrag en gebruik' binnen het lager onderwijs te introduceren om zo de computercriminaliteit terug te dringen.

Eddy Willems zegt over zijn aanstelling: "Kaspersky Lab is van nature een sterk dynamisch bedrijf met kwalitatieve en technisch innovatieve oplossingen. Met de hedendaagse IT-bedreigingen en de explosie van nieuwe malware zijn deze kenmerken van groots belang voor een goede Anti-virus en Internet Security vendor. Het sprak mij aan dat Kaspersky zich puur zal blijven focussen op de content security-markt en niet wild om zich heen koopt en oplossingen aan elkaar plakt, maar expert blijft in Secure Content Threat Management (SCTM). De goede oplossingen worden versterkt met een wereldwijde efficiënte infrastructuur van support voor zowel het kanaal als voor de eindklant."

Dick Gehéniau, Managing Director van Kaspersky Lab Benelux is het met Willems eens: "We zien sinds enkele jaren een sterke groei van onze omzet in de zakelijke en overheidsmarkt. Onze Certified Partners zijn daarvoor goed getraind maar kunnen te allen tijde een beroep doen op experts zoals Eddy Willems en Roel Schouwenberg. Bedrijven en instellingen die starten met een Kaspersky Security oplossing krijgen meteen toegang tot de unieke 'Early Alert Service' en toegang tot Kaspersky's wereldwijde team van experts."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2345074). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.