Managed hosting door True

Compricon werkt samen met Atera

 

Compricon Nederland, distributeur van datacommunicatie en telecommunicatie producten, is onlangs een exclusieve distributieovereenkomst aangegaan met Atera Networks.

De overeenkomst omvat alle verkoop- en marketingactiviteiten in de Benelux. Met de producten van Atera breidt Compricon haar productassortiment uit op het gebied van netwerkbeveiliging en beheer voor het midden- en kleinbedrijf. Hiermee biedt Compricon haar partners meerwaarde op het gebied van "managed security" oplossingen.

Arjen Bontenbal, marketing manager van Compricon zegt: "Deze samenwerking maakt het voor ons en onze partners mogelijk om complete beveiligingspakketten voor netwerken te bieden. Het is een totaaloplossing die eenvoudig te installeren is volgens het "Plug and play" principe. Mailshield, de anti-virus en anti-spam service, werkt vanuit twee externe, gecentraliseerde locaties (in Nederland en Groot Brittanië) waardoor het niet alleen altijd de laatste technische stand heeft, maar ook redundant is. Dit betekent dat er continue beveiliging is en dus geen downtime bij eventuele storingen. Doordat Mailshield gebruik maakt van drie verschillende "engines" en de meest recente anti-spam regels is de betrouwbaarheid bijzonder. Door middel van de gratis meegeleverde Unity-software kan een reseller zijn toegevoegde waarde naar de eindgebruiker toe uitbreiden: met de tool wordt zowel Mailshield als de Citadel firewall op afstand beheerd waardoor de klant preventief wordt gewaarschuwd bij eventuele calamiteiten. De Unity-software is geïntegreerd in alle Atera oplossingen."

Hij vervolgt: We hebben hoge verwachtingen van de samenwerking met Atera. Deze productlijn past uitstekend binnen onze strategie waarbij meerwaarde voor onze partners en hun klanten een belangrijke rol speelt. Dit geldt voor onze bestaande partners maar ook voor potentiële, nieuwe partners. Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze partners uitstekend worden ondersteund met zowel training als support en gecertificeerd worden. En daarna staat Compricon natuurlijk achter haar partner met gratis 24/7 telefonische support."

Gil Pekelman, CEO van Atera Networks gaat verder: "Met een groeiend aantal bedreigingen op het gebied van netwerkbeveiliging in het MKB en daardoor ook een toenemende vraag naar oplossingen op dit vlak, zien wij de samenwerking met Compricon als een belangrijke mijlpaal om Atera in de Benelux markt te positioneren." De keuze voor Compricon is een logische vindt Pekelman: "Wij zijn bijzonder verheugd om onze technologische en innovatieve capaciteiten te combineren met een marktleider in het distributiekanaal in de Benelux. Zowel op operationeel als op strategisch vlak vullen we elkaar goed aan. Dit is dan ook een prima uitgangspunt voor een langdurige en wederzijds vruchtbare samenwerking."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2327817). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.