Managed hosting door True

SecureComm distributeur voor Websense in Benelux

 

SecureComm maakt bekend dat zij onlangs door Websense is aangesteld als distributeur van het volledige Websense security portfolio in de Benelux.

. Deze aanstelling is een uitbreiding op de succesvolle overeenkomst tussen beide organisaties die medio 2007 werd gesloten voor de exclusieve distributie van de SurfControl e-mail en webfiltering security oplossingen. Na de overname van SurfControl door Websense zijn beide productgroepen onlangs tot één volledig security portfolio samengevoegd.

"In 2007 koos SurfControl voor SecureComm als haar exclusieve value add distributeur voor de ondersteuning en verdere uitbouw van het SurfControl resellerkanaal in de Benelux. In nauwe samenwerking met SurfControl en de trouwe resellers is deze keuze de juiste gebleken en heeft dit geresulteerd in gezonde groeicijfers.", zegt Raymond Kreefft, directeur van SecureComm. "Ondanks dat de overname van SurfControl door Websense eerst nog voor wat onduidelijkheid zorgde, zien onze resellers vooral de toegevoegde waarde en nieuwe mogelijkheden die het gecombineerde Websense en SurfControl portfolio hen biedt. Het nieuwe 2008 partnerprogramma dat wij binnenkort met Websense zullen introduceren bij de resellers zal hier een extra stimulans in bieden. Onze verwachtingen voor Websense in 2008 zijn dan ook zeer positief".

SecureComm ondersteunt als value add distributeur van de Websense oplossingen de resellers in de Benelux actief op zowel verkoop- als supportgebied met kennis, ervaring en marketing ondersteuning. Met name van de on-demand oplossingen, Websense Hosted Security genaamd, zijn de verwachtingen in 2008 hoog. Vele grote organisaties hebben reeds interesse getoond in deze nieuwe security oplossingsvorm en de eerste testen zijn uiterst positief.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2326350). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.