Managed hosting door True

Nieuwe benoemingen bij Sonicwall

 

Sonicwall heeft Luc Eeckelaert benoemt als nieuwe Country Manager voor de Benelux. Eeckelaert vervangt hiermee Dominique Honnay, die sinds 1 januari verantwoordelijk werd voor de verdere uitbouw van de distributeurs waarmee Sonicwall EMMEA-niveau samenwerkt.

Eeckelaert kan bouwen op een jarenlange ervaring in IT-beveiliging. Voordien werkte hij voor Utimaco Safeware en was hij gedurende verscheidene jaren managing director bij Trend Micro Benelux, waar hij in de zomer van 2007 plotseling vertrok.

Dynamisch bedrijf met een duidelijke strategie
Luc Eekelaert zegt over zijn aanstelling: "Sonicwall is van nature uit een zeer dynamisch bedrijf met een zeer duidelijke strategie: leveren van kwalitatief hoogstaande en performante oplossingen tegen zeer scherpe marktprijzen. Deze kenmerken zijn van primordiaal belang voor een ICT security constructeur en liggen dan ook mee aan de basis van mijn start bij Sonicwall. Sonicwall's dynamisme uit zich door het continu en weloverwogen uitbreiden van het productengamma, zoals het recentelijk toevoegen van de zeer solide e-mail- en VPN SSL-oplossingen voor de enterprisemarkt. De duidelijke strategie en de goede oplossingen worden versterkt met een wereldwijde efficiënte support-infrastructuur voor zowel het kanaal als voor de eindklant."

Solide basis voor sterke groei
"SonicWALL's visie en strategie vormen een gezonde en solide basis om de uitermate sterke groei in Europa, en meer specifiek in de Benelux, verder te zetten in 2008", voegt Eeckelaert nog toe. "Lokaal zullen we in eerste instantie veel aandacht besteden aan het nog sterker positioneren van onze oplossingen voor de enterprisemarkt in het kanaal en het verder uitbreiden van het bestaande reseller kanaal. In België beschikken we op dit ogenblik over minder resellers dan in Nederland; we zullen hieraan in Q1 en Q2 dan ook extra aandacht besteden. Omdat we veel belang hechten aan de aanwezige kennis rond onze oplossingen in het distributiekanaal, zullen we ook hierop de nadruk leggen in 2008.

Intensifiëring van de EMEA-distributeurs
Dominique Honnay draagt sinds 1 januari de verantwoordelijkheid voor de distributeurs waarmee SonicWALL een Pan-EMEA relatie heeft. "In de evolutie die SonicWALL de laatste jaren doorlopen heeft op EMEA niveau, bemerken we dat het belangrijkste deel van onze groei verwezenlijkt werd in samenwerking met de EMEA-distributeurs", zegt Dominique Honnay. "Voor 2008 voorziet SonicWALL nogmaals een "double digits" groei, maar het doel is om deze groei in grote mate te verwezenlijken met onze PAN-EMEA Distributors."

In de praktijk omvat de taak van Honnay:, de best-practices op EMEA-niveau uit te werken rekening houdend met de culturele verschillen die heersen in alle Europese sub-regio's; de Technology Alliances verder uit te diepen (zoals Vasco, HP-Procurve, etc.) en dit, waar mogelijk, in samenwerking met onze Pan-EMEA distributeurs; een coördinerende rol te spelen op Sales-Operations vlak tussen de PAN-EMEA distributeurs en het SonicWALL Sales Operations Team in Sunnyvale. Daar waar nodig zal hij de juiste koppelingen trachten te maken naar onze teams in de US (Sales OPS, Product Management, etc.). "De partijen waarmee we onze relatie verder willen intensifiëren zijn Azlan, NOXS en Ingram", voegt Honnay er nog aan toe. Hij zal rapporteren aan Thomas Veit (Sr. Director EMEA Sales Operations and Emerging Markets).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2279018). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.