Managed hosting door True

McDOS start met distributie Kaspersky

 

McDOS is gestart met de distributie van Kaspersky Lab Software. Kaspersky Lab heeft partners in meer dan vijftig landen.

De Kaspersky-lijn is een aanvulling op de beveiligingssoftware die McDOS al distribueert, met name Symantec en Microsoft. Met de Kaspersky-aanwinst wil McDOS vooral zijn positie in het mkb-segment versterken.

Marthijn Orlemans, Inkoopmanager bij McDOS international: "De producten van Kaspersky Lab zijn een perfecte aanvulling op ons brede productportfolio. Met name Kaspersky Open Space Security zal een grote vlucht nemen. Hiermee wordt een flexibele oplossing geboden voor grensoverschrijdende netwerkbeveiliging die zich uitstrekt tot aan remote gebruikers en steeds mobielere medewerkers. Dit sluit perfect aan op ons aanbod om te kunnen voorzien in de nieuwe behoeftes van de klein zakelijke markt. Kaspersky laat duidelijk zien dat vrijheid en flexibiliteit in bedrijfscommunicatie hand in hand kunnen gaan met een hermetische beveiliging tegen de nieuwste veiligheidsrisico's."

Gunstig voor systembuilders
Het assortiment omvat onder andere Anti-virus en Internet Security softwarepakketten voor thuisgebruik, te leveren als OEM-software en als retailpakket. Voor de systembuilders gelden er zeer gunstige tarieven voor het pré-installeren van OEM-software.
Licenties voor Kaspersky Open Space Security. Hiermee kan men zelf bepalen welke onderdelen binnen het netwerk beschermd dienen te worden, zodat er altijd een passende maatoplossing geboden kan worden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2230870). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.