Managed hosting door True

HP ProCurve zet zinnen op security en virtualisatie

 

Netwerkleverancier HP ProCurve zegt dat zijn business partners met meer kennis goede zaken kunnen doen met het beveiligen en virtualiseren van netwerken en datacenters.

Dit zegt Ton Serné, country manager van HP ProCurve Nederland, in gesprek met CRN/channelweb.nl. Op het gebied van security is Serné met zijn partners actief om de HP ProCurve ProActive Defense oplossingen te verkopen. Dit is een beheersoplossing om proactief en reactief mensen in en rond vaste en draadloze netwerken te volgen. Met deze oplossingen kan bijvoorbeeld bekeken worden wie wat mag doen in het netwerk. Of er kan worden bekeken of de laptop, waarmee een gebruiker gaat inloggen wel goed beveiligd is. Serné: "Met deze oplossing kunnen bedrijven toegevoegde waard leveren dan alleen maar hardware. Het gaat uiteindelijk om het leveren van een goed en beveiligd netwerk."

Naast security is het virtualiseren van netwerken een aantrekkelijke business voor resellers, aldus Serné. "We hebben bij HP ProCurve interface oplossingen die je laat plaatsen tussen de datacenter en het netwerk. Voor deze virtualisatie oplossing is kennis nodig. Resellers kunnen hiermee goede zaken doen. Tijdens HP CrossTalk in Aalsmeer hadden we over onze virtualisatie oplossingen een speciale sessie met ruim vijftig geïnteresseerde resellers."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2217215). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.