Managed hosting door True

Nieuwe omzetkansen voor Trend Micro-resellers

 

Trend Micro, leverancier van beveiligingsoplossingen, lanceert Worry-Free Remote Manager (WFRM), een oplossing waarmee mkb-resellers de Worry Free-beveiligingsomgevingen van hun klanten centraal en op afstand kunnen beheren.

Via een webconsole hebben resellers in één oogopslag inzicht in de beveiligingsomgevingen die bij verschillende klanten draaien. Vervolgens is het mogelijk configuraties, wijzigingen of extra functionaliteit centraal door te voeren. Dit resulteert in minder beheerinspanningen en lagere kosten. Bovendien kan de betreffende Trend Micro-partner optreden als Value-Added Reseller, wat zijn concurrentiepositie versterkt, aldus de leverancier. 

WFRM is een component van het Software-as-a-Service-beveiligingsplatform SecureCloud van Trend Micro. Met dit aanbod komt het bedrijf tegemoet aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven van elke omvang. Zo hebben kleine ondernemingen moeite om de vele losstaande beveiligingsoplossingen te beheren. WFRM biedt één eenvoudig te gebruiken webconsole voor centraal beheer. Via een beveiligingsdashboard zijn de security-omgevingen van klanten centraal inzichtelijk. Daarnaast is het met WFRM mogelijk om snel en eenvoudig beveiligingsrapportages te genereren. Een ander voordeel is dat resellers beveiligingsniveaus voor iedere klant afzonderlijk kunnen instellen,aldus Trend Micro.

"Remote management biedt grote voordelen op het gebied van operationele efficiëntie en tijd- en kostenbesparing", zegt Mireille Boetje, marketing manager Benelux bij Trend Micro. "Zeker als klanten dit beheer kunnen uitbesteden aan hun reseller. Met Worry-Free Remote Manager stellen we resellers in staat om onze Worry Free-software, die specifiek is ontwikkeld voor het mkb, na installatie bij de eindgebruiker op afstand te beheren. WFRM werkt kostenbesparend en verdiept de relatie tussen de reseller en zijn klant doordat deze meer inzicht krijgt in het netwerk dat hij beveiligt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2183748). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.