Managed hosting door True

Patrick Dalvinck verruilt Symantec voor Trend Micro

 

Patrick Dalvinck, voorheen country manager van Symantec Benelux, gaat vanaf begin november aan de slag als country manager van Trend Micro Benelux.

De Belg Dalvinck is geen onbekende in de security business en het ict-kanaal. Hij werkte jaren bij Symantec en daarvoor bij firewall-leverancier Axent. Dalvinck verliet Symantec Benelux eind 2006 waarna de security vendor werd opgedeeld in een Nederlandse organisatie en een BeLux organisatie.

Dalvinck neemt de plaats in van landgenoot en regional sales manager Luc Eeckelaert, die enkele maanden geleden Trend Micro plotseling en in alle stilte verliet. Zijn taken werden tijdelijk vervangen door Mireille Boetje, marketing manager Benelux en Nigel Seddon (regional director Northern Europe).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2160487). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Geweldig keuze Patrick, ik wens je heel veel succes toe en hoop elkaar tegen te komen.

Patrick,
Gefeliciteerd met je benoeming, ik wens je veel succes met je business. Daarnaast hoop ik dat je ook in persoonlijk opzicht je belangen blijft behartigen. Fijn je weer in zo'n mooie rol te zien,

groet Henri

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.