Managed hosting door True

ETC Nederlandse distributeur van F-Secure

 

ETC en F-Secure zijn een distributieovereenkomst aangegaan. ETC is daarmee distributeur voor de Nederlandse markt van de security oplossingen van F-Secure.

"F-Secure heeft een compleet security portfolio voor servers en desktops", zegt Mark Elkerbout, marketing manager bij ETC. "Ook biedt F-Secure zeer sterke oplossingen rondom VMware en Citrix. In deze markt is ETC marktleider en door het voeren van F-Secure kunnen we onze positie nog verder verstevigen en nog meer toegevoegde waarde aan onze partners leveren. Het distributeurschap past ook uitstekend bij de opzet van de nieuwe afdeling Networking & Security van ETC, waar F-Secure een key positie inneemt. Bij het toevoegen van nieuwe producten voor onze afdeling Networking & Security zijn gezonde margemogelijkheden voor resellers van groot belang. Met F-Secure kunnen we ook dat heel goed waarmaken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2053017). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.