Managed hosting door True

Postini breidt internationaal uit naar Benelux

 

Postini, speler in on-demand communicatiebeveiliging en compliance-oplossingen voor e-mail, instant messaging en het web, kondigt zijn uitbreiding naar de Benelux aan.

Het bedrijf heeft hiertoe een sales-kantoor geopend in Nederland en Jurgen Wagenaar aangesteld als territory manager Benelux en Nordics. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de groei van de organisatie in Nederland, België, Luxemburg, Scandinavië en IJsland.

Deze aankondiging onderstreept Postini's doelstellingen ten aanzien van internationale groei. Postini is van plan om zijn netwerk van channel-partners uit te breiden in de Benelux en Scandinavië. Postini levert on-demand oplossingen voor communicatiebeveiliging en compliance. Daarnaast behoren productiviteitsoplossingen voor e-mail, instant messaging en internet tot het assortiment.

"We zijn erg blij met deze uitbreiding van onze internationale aanwezigheid", zegt Jesper Frederiksen, EMEA Senior Director of Sales bij Postini. "Er is een groeiende behoefte aan oplossingen waarmee bedrijven hun e-mail, instant messaging en web-communicatie kunnen optimaliseren terwijl deze maximaal beveiligd worden. Met een lokaal kantoor kunnen we onze aanwezigheid in de Benelux en Scandinavië vergroten en meer bedrijven helpen met onze on-demand oplossingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2021619). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.