Managed hosting door True

Qdis sluit overeenkomst met Reflex Security

 

Distributeur Qdis heeft onlangs een distributieovereenkomst gesloten met Reflex Security, leverancier van intrusion prevention systemen (IPS).

Reflex levert zijn Interceptor-oplossingen aan middelgrote en grootzakelijke bedrijven. Hendo Weernink, directeur van Qdis, vertelt: "Reflex Security maakt producten die elk groot bedrijf nodig heeft om te voldoen aan al de security-eisen die door het bedrijf zelf en door instanties worden opgelegd." SIM of SIEM (security information & event management) is volgens Weernink op dit moment zeer hot. "Dit product is uitgebreider dan die van andere leveranciers, omdat het nog meer doet met correlatietechnieken van ‘events' binnen een netwerk. Je kunt dus op voorhand al zien waar de aanvallen plaatsvinden. End-to-end security, NAC, authenticatie enzovoorts: het zit er allemaal in."
Joost de Jong is verantwoordelijk voor de verkoop van Reflex in Nederland en Zuid-Europa. Hij is een Nederlander die al succesvol bij andere netwerk- en security-leveranciers heeft gewerkt, zoals Shiva, Netscout en Blue Socket. Hij zegt dat de appliance snel werkt op alle netwerken. De IPS-technologie van Reflex is ‘stand-alone' software gebaseerd op een zogenaamde flash-kaart die in de appliance zit. Deze op een microchip gebaseerde technologie is ontworpen voor open source-omgevingen en identificeert, analyseert en reageert op gevaren die van binnenuit of buitenaf op het netwerk plaatsvinden. Alle gevaren worden gefilterd, zoals virussen en spyware op layer 7-niveau.
De Jong wil graag met partners werken die klanten hebben zoals banken en andere financiële instellingen. Ook de healthcare en telco's zijn interessant, aldus De Jong. "We willen met partners samenwerken die de data van hun klanten, zoals billing en marketinggegevens, willen beschermen. Dat kan met Reflex Security. We hebben een aantal unique selling points (usp's). De appliances werken zeer efficiënt; ze hebben een hoge ‘troughput'. Daarnaast hebben ze extra features voor security policy. Tot slot is de user interface eenvoudig; je kunt met een kleine groep it-beheerders de security policies bijhouden."
http://www.reflexsecurity.com/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2002051). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.