Managed hosting door True

Anti-spam engine via e92plus

 

e92plus, distributeur van IT beveiligingsproducten in de Benelux, introduceert de pas ontwikkelde uitbreiding van Ositis®’ eShield appliance.

eShield is nu uitgebreid met de ActiveState™ PureMessage anti-spam engine waardoor de steeds groter wordende stroom spam gestopt kan worden. Ondernemingen en particulieren kampen met een steeds grotere hoeveelheid spam-mailings en virussen en de verwachting is dat dit in de toekomst schrikbarende vormen zal aannemen. Het aantal mails loopt naar verwachting wereldwijd op tot 76 miljoen berichten (ten opzichte van de huidige 30 miljoen) en schade, veroorzaakt door verspreide virussen, gaat het bedrijfsleven mogelijk € 75 miljoen euro per jaar kosten. eShield is een geïntegreerde beveiligingsoplossing, speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot grote netwerken. De eShield Network Security Appliance van Ositis bevat een web-browser gebaseerde central management console. Dankzij de anti-spam uitbreiding is eShield volgens e92plus in staat 98% van de spam te identificeren, door gebruik te maken van een combinatie van heuristiek, spam directories en spam signatures.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1997). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.