Managed hosting door True

'Toekomstige Juniper heeft chemie van huidige Cisco'

 

Onlangs hield Juniper Networks zijn jaarlijkse EMEA partnerevenement in Spanje. Daarbij waren 380 distributeurs en resellers aanwezig, waaronder ACAL uit Eindhoven. Berry van Waayenburg, it directeur bij Acal, ziet Junipers toekomst rooskleurig in. Juniper heeft het in zich om de toekomstige Cisco te worden, vindt hij.

"Als Acal zien we de werelden van security en storage al een paar jaar naar elkaar toegroeien. Juniper heeft met zijn applicatieperformance-verbeteraars veel aanzien in datacenters verworven."

Pinewood Automatisering, een security reseller in Delft, was ook met Juniper in Spanje. Volgens Hans Doornbosch, directeur van Pinewood, vindt Junipers applicatiefocus veel weerklank bij klanten.

"Junipers visie op de toekomst spreekt onze klanten erg aan: het voeren van een breed aanbod van verschillende producten onder één managementlaag. Zo lost Juniper een groot deel van de grootste kostenfactor op, namelijk het beheer van een heterogene it-omgeving."

In Nederland wordt Juniper ondersteund door twee distributeurs - Acal en NOXS/Westcon - en ongeveer 222 actieve resellers. De Nederlandse omzet van Juniper Networks is in het vierde kwartaal van 2006 in vergelijking met het vierde kwartaal van 2005 met 81,5 procent gegroeid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1985399). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.