Managed hosting door True

St. Bernard aast op Cisco- en Check Point-resellers

 

St. Bernard Software, leverancier van security en hosted office oplossingen voor het mkb en grotere ondernemingen, is gestart met de werving van Nederlandse netwerk- en security-resellers.

Er wordt vooral gezocht naar gespecialiseerde netwerkresellers die Cisco en Check Point verkopen en St. Bernard-oplossingen daarbij willen doen. Dit zegt Vince Rossi, ceo van St. Bernard, in een gesprek met CRN Nederland. Rossi, die eerder werkzaam was voor McAfee en medeoprichter was van Intercept, zegt met het nieuwe ProPartner-programma meer St. Bernard-oplossingen in Nederland te willen verkopen. "Resellers kunnen met St. Bernard het mkb en de grotere ondernemingen voorzien van flexibele en geïntegreerde ‘hosted' oplossingen voor de filtering van instant messaging, malware, url-filtering en archivering. Dit is een on demand security-service, dus ik zoek vooruitstrevende resellers die in software as a service (SaaS) gespecialiseerd zijn. Hieronder vallen onder andere management, e-mailbeheer en online samenwerking. De resellers kunnen deze hosted dienst onder eigen label verkopen. We verkopen de iPrism webfilter appliance, onder ander voor de filtering van instant messaging, aan diverse verticale markten. Vooral de onderwijsmarkt is interessant voor ons en de betrokken resellers. "
Rossi ziet ook kansen om resellers en klanten aan te trekken uit de nieuwe combinatie SurfControl en Websense. Hij verwacht dat sommige resellers, consultants en system integrators overstappen naar St. Bernard.
St. Bernard heeft een kantoor in Amsterdam dat wordt geleid door channel manager EMEA Rasmus van Polanen en Petar Peric, territory manager EMEA. Distributeur voor St. Bernard Software is Logix.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1974160). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.