Managed hosting door True

Bell Microproducts geautoriseerd distributeur Sanrad

 

SANRAD leverancier van intelligente iSCSI SAN-oplossingen, heeft Bell Microproducts benoemd tot geautoriseerd distributeur.

De distributieovereenkomst met Bell betreft de verkoop en support van de producten van Sanrad in Nederland en past binnen de wereldwijde expansie van het bedrijf.

Als geautoriseerd distributeur gaat Bell Microproducts zijn lokale expertise inzetten bij het leveren van de iSCSI V-Switch-lijn van IP-oplossingen. Deze voorzien in het bouwen van IP SAN’s met beveiligingsmogelijkheden, multi-pathing en datareplicatie. Zo is 24x7-toegang tot opslag en databronnen gegarandeerd tegen een fractie van de kosten van traditionele oplossingen.

'Storage is inmiddels één van de belangrijkste elementen van IT-strategieën en één van de snelst groeiende segmenten in de IT-industrie,' zegt Elmer Gutteling, country manager van Bell Microproducts in Nederland. "Als distributeur zijn we blij dat we de Sanrad V-Switch kunnen opnemen in ons productaanbod.'

"Door samen te werken met Bell Microproducts, die een wereldwijde aanwezigheid als distributeur combineert met lokale expertise van de Nederlandse markt, kunnen we de reikwijdte van onze V-Switch uitbreiden naar klanten in Nederland, die waarde zoeken zonder de functionaliteit en prestaties van traditionele SAN-architecturen op te offeren", zegt Yuval Shilansky, director of sales EMEA bij Sanrad.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/196602). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.