Managed hosting door True

SurfControl sluit overeenkomst met SecureComm

 

SurfControl, de toonaangevende leverancier van wereldwijde on-demand, netwerk- en eindpuntoplossingen voor IT security, heeft een two-tier distributiemodel aangekondigd ter ondersteuning van haar groeiende partner-ecosysteem in Nederland.

Dit vernieuwde partnermodel stimuleert verder het gemak van zakendoen door middel van verfijnde processen.

Met het two-tier model richt SurfControl zich op het maximaliseren van resources en processen en afstemming op het groeiende aantal partners, met als doel het aantal security partners in het MKB en enterprise marktsegment verder uit te breiden.

"We zijn verheugd onze channel strategie te kunnen verfijnen met SecureComm", zegt Marcel Kooring, SurfControl Sales Manager voor de Benelux en het Midden-Oosten. "SecureComm heeft een bewezen staat van dienst op het gebeid van security en is gespecialiseerd in deze specifieke markt. Zij sluiten volledig aan bij onze visie en strategie en we kijken er naar uit ons kanaal samen met hen verder te laten groeien via ons vernieuwde Partner Programma."

Het vernieuwde SurfControl Partner Programma is ontwikkeld om de winstgevendheid en het succes van de partner te verhogen via een uitgebreide, gebruiksvriendelijke partner portal, gestructureerde partnerprogramma-niveaus, dynamische marketingondersteuning en het vernieuwde STAR (SurfControl Top Achiever Recognition) Certification programma.

"Als gespecialiseerd security distributeur en aanhanger van SurfControl en haar technologie in Nederland, verwelkomen wij deze positieve veranderingen", stelt Raymond Kreefft, Algemeen Directeur van SecureComm. "Structuur in het kanaal is erg belangrijk en met de nieuwe richtlijnen die SurfControl heeft opgesteld wordt het Nederlandse kanaal krachtigere en winstgevender. We verwachten dat alle channel partners in Nederland die serieus bezig zijn met security, profiteren van de oplossingen van SurfControl en onze toewijding en ondersteuning van het kanaal."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1960672). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.