Managed hosting door True

TCP Benelux BV wordt Kaspersky distributeur

 

Value added distributeur van componenten, netwerkproducten en software TCP Benelux is onlangs gestart met de distributie van Kaspersky Lab software.

Kaspersky Lab is leverancier van geavanceerde secure content management oplossingen. Het Kaspersky-portfolio van TCP Benelux bestaat uit Antivirus en Internet Security, SOHO License Packs en Enterprise Licenties.

Zo levert TCP Benelux van nu af aan Kaspersky Labs antivirus en internet security softwarepakketten voor thuisgebruik, te leveren als oem-software en als retailpakketten. "Voor systembuilders gelden gunstig tarieven voor het toepassen van oem-software", bericht TCP Benelux in zijn persbericht.

Verder zijn van TCP Benelux Kasperskys SoHo License Packs beschikbaar. Dit zijn standaardpakketten voor de netwerkbescherming van kleinere ondernemingen. "Voor ondernemingen die al werken met antivirus software van een andere vendor, biedt Kaspersky Lab een aantrekkelijke overstapregeling", aldus TCP Benelux.

Zelf bepalen
Ook heeft TCP Benelux de distributie van Kasperskys Enterprise Licenties op zich genomen, een zakelijke oplossing voor middelgrote tot grote organisaties. TCP Benelux: "Men kan in dit licentiemodel zelf bepalen welke onderdelen binnen het netwerk beschermt dienen te worden, zodat er altijd een passende maatoplossing geboden kan worden."

Ten slotte is op korte termijn het onlangs geïntroduceerde Kaspersky Open Space Security via TCP Benelux beschikbaar. Kaspersky Lab lanceerde de versie onlangs op CeBIT (zie CRN TV). Open Space Security omvat een reeks producten dat het gehele bedrijfsnetwerk centraal beveiligt, ongeacht de locatie, het type apparaat of platform.

Daniël Goossens, product manager components, networking & software van TCP Benelux: "De producten van Kaspersky Lab zijn een perfecte aanvulling op ons brede productportfolio. Daarbij biedt de softwaremaker concurrerende pricing, goede ondersteuning en de mogelijkheid snel te kunnen schakelen."

Contact
TCP Benelux BV: Daniël Goossens, 's-Hertogenbosch

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1935301). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.