Managed hosting door True

F5 Networks voert training en support partners op

 

Eind maart publiceert F5 Networks F5/Microsoft deployment-guides en vanaf juni zijn alle F5 training modules volledig online beschikbaar voor partners.

Vooral kleinere partners kunnen veel meer met een oplossingsgerichte werkwijze, luidde de boodschap tijdens de jaarlijkse F5 Networks roadshow voor partners afgelopen februari in Utrecht. "We stimuleren een oplossingsgerichte werkwijze door onze partners niet alleen te trainen in onze producten, maar ook in welke vragen ze klanten moeten stellen om tot volledig begrip te komen. We willen ervoor zorgen dat onze partners zo onafhankelijk mogelijk kunnen functioneren", aldus Ken Salchow, manager core technical marketing bij F5 Networks.

Salchow geeft toe dat F5 in het verleden niet op het mkb was ingesteld. Ook voor het mkb wordt het echter elke dag belangrijker om applicaties veilig toegankelijk te maken. Daarom introduceerde F5 Networks iRules, een wereldwijde online community van F5 Networks-gebruikers, te vergelijken met open source-forums. Salchow: "Zo'n 13.000 mensen wereldwijd delen hun kennis en ervaring in iRules. Het is een volledige feature, maar ook een open platform. Met iRules kan een reseller oplossingen aanpassen en zich onderscheiden van andere resellers. De beste bevindingen uit iRules worden geïntegreerd in onze producten."

Zo zijn voor service provider Onsight Solutions de meeste implementaties tegenwoordig gericht op oplossingen voor mobiele werknemers (remote workers). De technologie van F5 Networks is daar een goede keuze voor, vindt Marcel Knippen van Onsight. "Met de trend naar convergentie wordt een remote access platform ook steeds meer een vereiste in het mkb", aldus Knippen.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1892650). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.