Managed hosting door True

BNS Data Logistics sluit overeenkomst met iBlock

 

Distributeur BNS is een distributie overeenkomst aangegaan met e-mail management producent iBlock.

Met iBlock verbreedt BNS haar productportfolio. De Nederlandse producent iBlock biedt e-mail management oplossingen aan. Deze oplossingen bestrijden de hedendaagse risico's van e-mail, zoals SPAM, fishing, virussen en worms. Een andere sterke oplossing betreft de archivering van alle in- en uitgaande e-mail. Steeds meer bedrijven kunnen hiermee voldoen aan de wettelijke verplichtingen op dit gebied.

De hedendaagse risico's rondom e-mail dragen bij aan een afname van de productiviteit binnen bedrijven. In 2006 bestond zo'n 75% van alle e-mail verkeer uit SPAM. Hierdoor blijft de vraag van bedrijven naar een centrale e-mail management oplossing groeien.

De iBlock appliance classificeert e-mail middels een aantal geavanceerde technieken en databases. Deze online databases zijn 'auto-learning'. Dit houdt in dat deze constant worden bijgewerkt. De iBlock appliance biedt de mogelijkheid om meerdere anti-virus 'engines' te gebruiken. Hierdoor worden de mazen in het net gedicht. De iBlock appliance werkt samen en kan geïntegreerd worden met alle gangbare bestaande e-mail systemen.

Vertrouwen
Directeur Milton Cyrus: ‘De uitstekende reputatie van BNS was voor ons een doorslaggevende factor. We weten dat BNS een distributeur is met veel toegevoegde waarde.' Daarnaast zegt Cyrus overtuigend: ‘De unieke marktpositie van BNS bij zowel installateurs, ISP's, als in de retailmarkt zal iBlock een voorsprong geven op de Nederlandse markt'. Ook bij BNS heerst er een trotse stemming. ‘ iBlock biedt ons de mogelijkheid ons productportfolio te verbreden met een productgroep van zeer hoge kwaliteit. Email management is een hot topic en door deze uitbreiding van ons assortiment zijn we in staat onze resellers te voorzien van een completer productassortiment. Met iBlock bieden wij de resellers een buitengewoon goede prijs/kwaliteit verhouding‘ aldus Bastiaan Kuijlaars, directeur van BNS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1883412). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.