Managed hosting door True

Fox-IT nieuwe partner van Utimaco

 

Utimaco Safeware, de Data Security Company heeft een contract gesloten met een nieuwe reseller. Fox-IT, specialist op het gebied van informatiebeveiliging van complexe bedrijfsprocessen, gaat de mobiele beveiligingsoplossingen van Utimaco verkopen. “De oplossingen van Utimaco sluiten naadloos aan bij onze diensten,” zegt Tjerk Suurenbroek van Fox-IT.

Utimaco Safeware, de Data Security Company heeft een contract gesloten met een nieuwe reseller. Fox-IT, specialist op het gebied van informatiebeveiliging van complexe bedrijfsprocessen, gaat de mobiele beveiligingsoplossingen van Utimaco verkopen. "De oplossingen van Utimaco sluiten naadloos aan bij onze diensten," zegt Tjerk Suurenbroek van Fox-IT. Met het dealercontract met Fox-IT heeft Utimaco nu zeven resellers in de Benelux. Utimaco werkt sinds juli dit jaar voornamelijk met resellers. "We moesten kiezen; of zelf flink uitbreiden of heel nauw samenwerken met partners. We hebben tot volle tevredenheid voor de laatste optie gekozen," zegt Gauthier Van Daele, managing director van Utimaco Benelux. Met Fox-IT heeft Utimaco een reseller aan zich gebonden die vooral gericht is op het beveiligen van de overheidssector. Fox-IT houdt zich onder meer bezig met de databeveiliging bij diverse ministeries, met name op het niveau van Staatsgeheim (Stg.). "Het gaat vaak om zeer gevoelige informatie. Een goede beveiliging is dan noodzakelijk," legt Suurenbroek uit. Utimaco en Fox-IT hebben heel bewust voor elkaar gekozen. "Utimaco bedekt een terrein waarin wij niet direct zitten. Databeveiliging is heel belangrijk, zeker als het gaat om het beveiligen van zeer vertrouwelijke (Stg.) documenten," zegt Suurenbroek. "Het feit dat de productlijn SafeGuard Easy is goedgekeurd voor Stg. gebruik is een bewijs van kwaliteit." Tussen beide bedrijven is sprake van wederzijdse charme, vertelt hij. "Wij zijn geen reseller van huis uit. Net als Utimaco hebben wij innovatie heel hoog staan. Door onze handen ineen te slaan kunnen we gezamenlijk heel hoog in de securityboom gaan zitten," zegt Suurenbroek. Voor de toekomst ziet hij ook kansen om met de expertise van beide bedrijven samen zelfs nieuwe producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Ook Van Daele is zeer blij met de samenwerking met Fox-IT. "Het biedt ons meer en nieuwe mogelijkheden op een interessante markt. Daarnaast is Fox-IT een hele inspirerende partner voor Utimaco. We weten elkaar te stimuleren nog verder te gaan in innovatieve oplossingen." zegt hij.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1798809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.