Managed hosting door True

Trend Micro gaat samenwerken met Sanmina-SCI

 

Trend Micro, marktleider op het gebied van netwerkantivirus- en internetcontentbeveiliging, sluit een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst met Sanmina-SCI.

Gezamenlijk voorzien deze bedrijven Trend Micro-klanten en -kanaalpartners op het gebied van beveiliging-appliances wereldwijd van ondersteunende diensten. Door de samenwerking met een Tier-1-dienstenleverancier voor supply chains kan Trend Micro zich volledig richten op het beheer van bedreigingen. Terwijl Trend Micro zich focust op zijn eigen expertisegebied, biedt Sanmina-SCI ondersteuning met hardwaregerelateerde diensten.
"Trend Micro wil de beste klantervaring bieden. Na een uitvoerige selectie kwam Sanmina-SCI naar voren als beste partner om dit doel te bereiken", zegt Adrian Marsh, Senior Director of Business and Channel Operations van de mkb-divisie van Trend Micro. "Door de overeenkomst kan Trend Micro zijn huidige dienstverlening aan klanten en kanaalpartners verbeteren. Daarbij investeert Trend Micro ook in zijn appliance-producten en -diensten. In combinatie met de overeenkomst biedt dit de organisatie strategische mogelijkheden. Zo kan het bedrijf zich positioneren als een van de meest vooraanstaande leveranciers van appliance-gerelateerde diensten en ondersteuning."

Het nieuwe samenwerkingsverband krijgt de komende maanden verder vorm. Trend Micro-klanten profiteren hiermee van kortere wachttijden en betrouwbare afspraken omtrent nieuwe producten. Daarnaast krijgen klanten betere garantievoorwaarden en worden producten met storingen sneller vervangen. De samenwerking zorgt er ook voor dat producten en bijbehorende diensten op meer plaatsen verkrijgbaar zijn. Bovendien kan Trend Micro wereldwijd betere technische ondersteuning bieden.

In eerste instantie geldt de overeenkomst niet voor alle Trend Micro-oplossingen. De samenwerking is van toepassing op de Trend Micro InterScan Gateway Security Appliance, Trend Micro InterScan Web Security Appliance en Trend Micro VirusWall Enforcer. Later zal het bedrijf de samenwerking met Sanmina-SCI uitbreiden. De overeenkomst heeft dan ook betrekking op nieuwe producten binnen het appliance-portfolio.

"Het doet ons deugd samen te werken met een organisatie als Trend Micro", zegt Adolfo R. Anzaldua, Vice-President Global Operations, Logistics and Repair Services Division van Sanmina-SCI. "Trend Micro kijkt voortdurend hoe het zijn klantaanbod van software, hardware en diensten kan uitbreiden. Het bedrijf gebruikt de kennis van Sanmina-SCI op het vlak van beveiliging-appliances, wereldwijde logistiek, configuratie, beheer van geretourneerde producten en productondersteuning. Door deze overeenkomst kan Trend Micro zich richten op zijn kernactiviteiten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1787525). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.