Managed hosting door True

Webroot start channel edge partner portal in emea

 

Webroot Software, aanbieder van anti-spyware software en andere security-technologie voor de zakelijke en de consumentenmarkt, lanceert het EMEA Channel Edge Partner Portal.

Deze portal, al actief in Noord-Amerika, is uitgebreid om de EMEA-partners online te ondersteunen. Via de portal hebben partners toegang tot de middelen die nodig zijn om de winstgevendheid in de sterk groeiende security-markt te vergroten, zoals marketing- en sales tools, marktinformatie en prijsoverzichten.
De portal is onderdeel van het nieuwe Webroot EMEA Channel Edge partnerprogramma. Dit programma biedt twee verschillende lidmaatschappen: standard en premium. Elke categorie biedt specifieke voordelen en heeft specifieke eisen. Binnen het uitgebreide programma zit ondermeer: Zelf aan te passen ROI-gerichte marketingtools;  professionele verkooptools waarmee partners Spy Sweeper Enterprise kunnen positioneren en verkopen; gedetailleerde product- en industrie-informatie die een duidelijk en nauwkeurig overzicht geeft van de Webroot-producten en de anti-spyware markt in het algemeen; uitgebreide technische bronnen, die de partners en providers de kans geven de anti-spyware oplossingen te evalueren en gerichte technische ondersteuning bieden; eenvoudig aan te passen downloads, zoals webinars, demo’s, presentaties en prijslijsten;  en gedetailleerde informatie over de structuur en richtlijnen van het Webroot Edge partnerprogramma.  Daniel Mothersdale, Webroot EMEA Marketing Director licht toe: “Met dit partnerprogramma belonen we onze resellers gedurende het verkoopproces en geven hen verhoogde winstmarges. Wij zijn sterk gecommitteerd aan onze partners en ondersteunen hen volop. Met de uitgebreide portal bieden wij partners toegang tot waardevolle middelen, die een echt en meetbaar effect op de inkomsten hebben. De ontwikkeling van ons Channel Edge partnerprogramma en de introductie van onze EMEA-portal versterken onze huidige partnerships, verbreden het aantal relaties en bieden onze partners toegang tot materiaal dat specifiek is afgestemd op de EMEA-regio.”  Meer informatie over het partnerprogramma en de EMEA-portal staat op http://reseller.webroot.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1772892). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.