Managed hosting door True

Decru richt zich met Fox-IT op overheidssegment

 

Decru heeft in Nederland een partnerovereenkomst gesloten met Fox-IT. Met de samenwerking richt Decru zich op de verkoop van storage-encryptieproducten aan overheidsorganisaties. De oplossingen van Decru zullen door Fox-IT exclusief als buitenlandse cryptoproducten worden geïntegreerd in haar portfolio voor de Nederlandse overheid.

Fox-IT is de specialist in security-oplossingen voor onder meer de overheid en levert producten die het veiligheidsniveau van complexe processen verhogen, zoals cryptografische oplossingen. Daarnaast voert Fox-IT digitaal forensisch onderzoek uit.  “Om aan de groeiende vraag naar IT-security te kunnen voldoen, hebben we sterke partners nodig”, zegt Henk Jan Spanjaard, Director & General Manager Decru EMEA. “We zijn dan ook zeer verheugd over de samenwerking tussen Decru en Fox-IT. De marktpropositie van Fox-IT sluit naadloos aan op de oplossingen die Decru biedt. Het is absoluut uniek dat de Nederlandse overheid ervoor heeft gekozen om de ontwikkeling van cryptoproducten bij een extern en gerenommeerd bedrijf als Fox-IT neer te leggen. Juist op dit gebied van de hogere beveiligingsniveaus kunnen de oplossingen van Decru probleemloos worden geïntegreerd en geïmplementeerd. Wij verwachten dat deze gezamenlijke propositie van Decru en Fox-IT het uitgangspunt zal worden voor de beveiligingsstandaard binnen de Nederlandse overheid.” “Fox-IT biedt crypto-oplossingen aan diverse overheidsinstellingen, maar daarnaast ook aan het bedrijfsleven”, zegt Ronald Prins, directeur van Fox-IT. “De oplossingen van Decru passen goed in onze portfolio. We kunnen nu Decru’s oplossingen integreren in die van ons, om zo onze klanten nog beter te kunnen beveiligen.”
Decru en Fox-IT zullen naast de verkoopovereenkomst ook gezamenlijke marketingactiviteiten opzetten waaronder het verzorgen van tailormade workshops. ACAL is de exclusieve distributeur van de producten van Decru en zal hierin ook een actieve rol spelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1732297). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.