Managed hosting door True

Panda lanceert Retail Upgrade Programma

 

Panda Software biedt zijn retailgebruikers een mooie extra. Wie vanaf vandaag een retailproduct aankoopt, krijgt gratis een upgrade naar de 2007-versie op het moment dat die uitkomt. De actie geldt voor Titanium 2006 Antivirus + Antispyware en Platinum 2006 Internet Security.

Het Retail Upgrade Programma is zowel geldig voor de full boxen, renewal boxen en boxen met licentie voor twee pc’s. Ook wie online verlengt, heeft recht op de gratis upgrade. De nieuwe technologie achter de 2007-versie zal lichter, sneller en efficiënter zijn dan de huidge versie. De producten met gratis upgrade zullen herkenbaar zijn aan een sticker op de doos. Maar ook wie een doos koopt zonder sticker, heeft recht op de gratis upgrade. De stickers zijn dus louter informatief.

“We willen onze klanten niet het gevoel geven dat ze moeten wachten tot de launch van de nieuwe versie alvorens hun computer afdoende te beschermen”, meent managing director Ruud Groeneboer. “Daarvoor is een adequate en geüpdatete bescherming veel te belangrijk. Door het Retail Upgrade Programma geven we onze klanten de kans zichzelf extra te beschermen. De nieuwe versie is immers voorzien van bescherming van persoonsgegevens en een tool om veilig te bankieren. Tenslotte draait de nieuwe versie ook lichter en sneller als de huidige versie.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1605304). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.