Managed hosting door True

e92plus brengt IMS op de markt

 

e92plus brengt als eerste in Nederland het langverwachte IMS op de markt. In de huidige tijd is het voor ondernemingen die hun netwerken en servers op het internet hebben aangesloten, een absolute vereiste om deze met firewalls en communicatie over het internet met VPN’s te beveiligen.

Het vergt veel tijd, moeite en kennis om een firewall te installeren en goed te onderhouden. Met behulp van IMS wordt dit aanzienlijk vereenvoudigd. IMS kenmerkt zich door een zeer hoge graad van veiligheid; firewalls en VPN’s worden correct geïnstalleerd, ze worden continu voorzien van de nieuwste hard- en software en de systemen worden 24/7 door security experts bewaakt. Daarnaast werkt IMS bijzonder kostenefficiënt: kosten voor firewall security zijn vooraf vast te stellen, medewerkers kunnen zich met hun core-business bezighouden en er hoeven geen dure security consultants meer ingeschakeld te worden. Raakt een systeem onherstelbaar beschadigd, dan wordt de firewall direct vervangen en geïnstalleerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen het complete traject aan e92plus uit te besteden, maar kunnen IMS ook geheel in eigen huis managen. Door deze modulaire opzet is het systeem geschikt voor bedrijven van verschillende aard en omvang.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1589). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.