Managed hosting door True

Symantec voegt Symantec- en Veritas-programma samen

 

Symantec heeft de partnerprogramma's van Symantec en Veritas samengevoegd. Als onderdeel van het nieuwe programma en de daarbij behorende beloningen, vervijfvoudigt Symantec de investeringen in Symantec's internetportal PartnerNet.

Het nieuwe partnerprogramma is gebaseerd op een puntensysteem dat de prestaties van partners beoordeeld en hen beloond voor de waarde en expertise die zij klanten bieden en voor het aantal producten en diensten dat zij verkopen. Het nieuwe programma beloont partners die actief investeren in trainingen, specialisaties en marketinginspanningen en daarmee hun aanbod van Symantec-oplossingen versterken. Volgens Steven Heyde, Enterprise Channel Sales Manager Benelux bij Symantec biedt deze eerste fase van het nieuwe partnerprogramma partners een volledig raamwerk voor een professionele samenwerking met Symantec.

Investeringen, die Symantec doet, zijn bedoeld om de capaciteit van de Symantec internetportal PartnerNet uit te breiden en het groeiende bestand van meer dan 60.000 partners in 37 landen te ondersteunen. PartnerNet combineert meer dan acht verschillende sites in een enkele internetportal, waardoor partners gemakkelijker online toegang hebben tot verscheidene hulpmiddelen. Resellers kunnen niet alleen trainingsprogramma’s opvragen, maar ook zakelijke informatie inzien en andere online tools gebruiken, zoals custom marketing, het genereren van offertes en het bestellen van producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1244928). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.