Managed hosting door True

Microsoft waardeert Cegeka met Inner Circle-label

 

De Belgische it-dienstverlener Cegeka krijgt het Inner Circle-label van Microsoft Business Applications. Met deze onderscheiding geeft Microsoft aan dat Cegeka behoort tot de wereldwijde top 1 procent van Microsoft Business Applications-partners.

‘Elk jaar erkennen we Microsoft Business Applications-partners wereldwijd voor hun innovatieve manier van werken en voor de wijze waarop ze efficiënte methodologieën ontwikkelen die bijdragen aan het succes van hun klanten’, vertelt Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Lead. Ze vertelt verder dat Inner Circle-leden zorgvuldig worden geselecteerd op basis van hun bedrijfsprestaties en hun capaciteiten als organisatie, hetzij op het gebied van ip, het ontwikkelen van oplossingen, of het feit dat ze zich onderscheiden op het gebied van digitale transformatie in een welbepaalde industrie.

Eerder dit jaar viel Cegeka al in de prijzen met zijn expertise op het gebied van Dynamics 365-bedrijfsapplicaties in een cloudomgeving, toen het als eerste Belgische bedrijf een Microsoft Gold Partner werd voor Cloud Business Applications Competency. Cegeka is ook een Microsoft Powerapps-partner, wat de all-round capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot de Microsoft Cloud verder onderstreept.

Bij Cegeka werken vierduizend mensen. Het bedrijf heeft kantoren in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6781382). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.