Managed hosting door True

Mendix roept FlowFabric uit tot Partner van het Jaar

Mendix zet zes partners in het zonnetje tijdens Partner Day

 

FlowFabric is door Mendix uitgeroepen tot Partner van het Jaar

Mendix heeft FlowFabric uit Amersfoort benoemd tot Partner van het Jaar. Daarnaast zijn nog vijf partners in de prijzen gevallen tijdens de Partner Day, die op 15 april plaatsvond in Ahoy Rotterdam en waar zo’n tweehonderd huidige en potentiële partners zich hadden verzameld.

Mendix werkt ruim tien jaar samen met FlowFabric en is trots op de langetermijnrelatie. De partner toont continue groei, tekent nieuwe klanten op, sluit licentieovereenkomsten en investeert in het aantrekken van Mendix-onwikkelaars. De organisatie bedient en voorziet zestig klanten van Mendix-ondersteuning, waaronder VolkerWessels, Enecon en Intratuin.

De Enablement Partner of 2018 gaat naar een partner die klanten helpt bij het opschalen van de Mendix-activiteiten. Mansystems ontvangt deze prijs omdat het in 2018 veel heeft geïnvesteerd in human resources en het opleiden van personeel.

Mansystems is volgens Mendix één van de grootste partners die het meest gecertificeerde personeel in dienst heeft. Dat bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Nederland en beschikt over kantoren in Duitsland. Vanuit die locaties is het actief in zes landen, waaronder de Benelux en de Duitstalige regio (DACH). Het is sinds 2011 partner van Mendix en bedient klanten als Achmea, Rabobank en de Louwman Group.

Overheid, zorg en logistiek

Het Rotterdamse TimeSeries ging naar huis met de prijs voor meest innovatieve oplossing (Most Innovative Solution 2018). Het krijgt de award voor de ontwikkelde apps voor de overheidsinstellingen  UWV en SVB. Ook maakte het gebruik van Mendix App Factory om apps voor Enexis op te schalen.

TimeSeries is inmiddels drie jaar partner van Mendix en beschikt over meer dan vijftig Mendix-certificeringen.

Cape Group ontving de Delivery Excellence-award. De partner voorziet de logistieke sector van Mendix-oplossingen, waaronder Post NL en DHL. Mendix zegt dat het een consistente en gedisciplineerde partner is die methodisch te werk gaat. Hiermee levert het waarde aan allerlei soorten klanten voor verschillende soorten projecten.

Mendix bekroont Ordina Digital Services tot R&D Partner of the Year. De systeemintegrator helpt de publieke sector en zorgsector in de Benelux om hun digitale transformatie te versnellen. Het is sinds 2012 partner van Mendix en heeft onlangs dertig nieuwe Mendix-ontwikkelaars in dienst genomen. Het ontvangt de prijs voor de ontwikkeling van een mobiele app voor Coöperatie VGZ.

Tot slot kreeg CTAC de Fast Track Partner-award. Dat is een nieuwe partner van Mendix en wordt geëerd vanwege de snelle implementaties en het potentieel rond zijn SAP-expertise. De organisatie, actief in Benelux en Frankrijk, heeft in een korte tijd veel geïnvesteerd in Mendix-kennis en -training. Het levert Mendix-oplossingen aan de Raad voor Rechtsbijstand.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6646845). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Ordina

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.