Managed hosting door True

AB Software is Exact Partner van het Jaar

 

Exact benoemt it-dienstverlener AB Software & Consultancy tot partner van het jaar. Dat maakt de softwareleverancier bekend tijdens de 31e editie van zijn Partner Award-event in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

AB Software & Consultancy scoorde onder meer hoog op omzet, omzetgroei en klantloyaliteit en mag zich daarom een jaar lang de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact noemen. ‘De combinatie van bedrijfskundige kennis, de jarenlange ervaring in het automatiseren van productie- en logistieke processen en de gedegen Exact Software-kennis maakt AB Software en Consultancy een terechte winnaar’, aldus Paul Ramakers, coo bij Exact.

Naast de award voor partner van het jaar, reikte Exact nog vijf prijzen uit. Toon Lepoutre (oprichter en eigenaar van partner ComputerPlan) won de oeuvreprijs, de enige award die aan een persoon wordt uitgereikt. Hij is al 35 jaar verbonden aan Exact en heeft via ComputerPlan volgens het bedrijf ‘een grote bijdrage geleverd’ in het partnerkanaal.

Venéco ging naar huis met de Accellerator Award. Die prijs gaat naar een partner die de snelste omzetgroei laat zien. De New Business Award, voor de partner die de meeste nieuwe klanten aantrekt, ging naar Advisie. ERP4U weet de klanten het langst aan zich te binden en ontvangt hiervoor de zogeheten Customer Loyalty Award. Tot slot werd Axians beloond met de Best Marketing Project-award.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6636979). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.