Managed hosting door True

Guardian360 eert zes partners met award

 

troffee

Tijdens de Partner Channel Awards beloont Guardian360 in totaal zes partners met een award. De Utrechtse cybersecurityleverancier reikt dit jaar voor het eerst deze prijzen uit om zo zijn partners erkenning te geven voor hun inzet.

Guardian360 is drie jaar geleden gestart als Nederlandse aanbieder van een securityplatform voor vulnerability scans, webapplicatie-security, compliancy audits, hacker alerts en phishing-as-a-service. Het reikt dit jaar voor het eerst zijn partner awards uit in totaal zes categorieën.

De award voor het beste marketingprogramma (Best Guardian360 Marketing Program) gaat naar ict-dienstverlener Claranet uit het Brabantse Son. De Rotterdamse cloudspecialist Intermax Cloudsourcing mag de award voor Best Specialized Sales Partner in ontvangst nemen. Rsult IT uit Waalre gaat naar huis met de award voor Best Vertical Market Approach en het ict-bedrijf Vanessen ICT uit Barneveld komt als winnaar uit de bus als Best Upcoming Guardian360 Partner.

Persoonlijke onderscheiding

De eerste persoonlijke onderscheiding gaat naar Pieter Franken, technisch directeur bij IT Support Groep uit Tilburg. Hij is verkozen tot Best Guardian360 Presales Engineer. De tweede persoonlijke prijs komt in handen van Michel Ohman. Deze salesmanager van Ultimum uit Almere mag zich een jaar lang Best Guardian360 Channel Sales Person noemen.

De awarduitreiking vond plaats in de Sky Lounge van de Van der Valk in Utrecht. Daar kwamen zo’n honderd businesspartners bijeen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6615521). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.