Managed hosting door True

VMware beloont 7 partners met award

On2IT, ITQ, HPE, Fondo, PQR, Simac en KPN in de prijzen

 

Foto (vlnr): Marc van Rinsum (Fondo), Bas van der Wijst (Simac), Thing Zhu (KPN), Robert Hellings (ITQ), Ronald de Jong (PQR), Gino D'Ippolito (HPE), Mark Zwarthoed (On2IT) en Ton-Pieter Lenderink (HPE).

VMware-partners On2IT, ITQ, HPE, Fondo, PQR, Simac en KPN zijn tijdens de jaarlijkse VMware Partner Awards in de prijzen gevallen. De awards zijn uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in evenementenlocatie Mereveld bij Utrecht. Het evenement werd bijgewoond door zo’n tweehonderd gasten die samen de tientallen aanwezige partners vertegenwoordigden.

‘We zijn blij dat we dit evenement elk jaar kunnen organiseren en dat elke keer een groot deel van onze partners de moeite neemt om hierbij aanwezig te zijn’, zegt Kenneth del Rio van Heese, binnen VMware verantwoordelijk voor partners en allianties. ‘Onze partners leveren een essentiële bijdrage aan koers die VMware al jaren achtereen vaart in Nederland. We werken intensief samen om klanten en hun gebruikers te voorzien van onze oplossingen. Tegelijkertijd werken we hard om onze partners daarvoor van de juiste kennis en tools te voorzien middels online en offline trainingen, gezamenlijke (marketing)campagnes, een uitgebreide portal en directe toegang tot VMware-experts in Nederland en daarbuiten. We zijn blij met alle partners waar we mee werken, de partners die wij vandaag een award overhandigen hebben echter net die extra meters gemaakt en dat willen we graag benadrukken.’

Winnaars

  • Most Promising VMware Partner of the Year - On2IT
  • VMware Innovator of the Year - ITQ
  • Best VMware Partner Success Story - HPE
  • Most Committed VMware Partner of the Year - FONDO
  • VMware Partner Personality of the Year - Ronald de Jong (PQR)
  • Most Innovative VMware Cloud Partner of the Year - Simac
  • Best VMware Cloud Partner of the Year - KPN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6607775). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.