Managed hosting door True

Basware beloont ICreative met Customer Success Award

 

Winnaar

ICreative heeft tijdens de jaarlijkse partnerconferentie van Basware de Customer Success Award in ontvangst mogen nemen. De Edense leverancier van purchase-to-pay- en e-facturatie-oplossingen dankt de onderscheiding aan de implementatie van Basware-saas bij Ballast Nedam.

Ballast Nedam, onderdeel van de Turkse Rönesans Group, is een ontwikkel- en bouwonderneming met in Nederland circa tweeduizend medewerkers waarbij de projecten de kern van het bedrijf vormen. Tien jaar na de eerste implementatie koos het bouwconcern opnieuw voor het Finse Basware. ICreative treedt op als Basware-partner en levert diens oplossingen voor purchase-to-pay, factuurverwerking en e-facturatie.

End-of-life

Aanleiding voor een heroriëntatie was dat het oude factuurverwerkingssysteem end-of-life was. Omdat de oplossing van Basware dermate veranderd was, besloot de bouwondernemer met een frisse blik naar alle spelers in de markt te kijken. 'Dankzij deze gedegen marktoriëntatie werden we herbevestigd in onze keuze voor Basware’, blikt Rob Kathmann, ict-directeur bij Ballast Nedam, terug.

Juist deze operatie, waarin het draaide om de implementatie van Basware Alusta, heeft ICreative nu de Customer Success Award opgeleverd. Voor ICreative-ceo Vincent Wouters, die de prijs in Kopenhagen in ontvangst nam, is de award de kroon op de samenwerking met Ballast Nedam.

Ballast Nedam verwerkt zo’n tweehonderdduizend inkomende facturen op jaarbasis. In Nederland werken ongeveer 150 financiële professionals hiervoor met de software van Basware en maken er 1.200 werknemers onderdeel uit van het autorisatieproces.

ICreative werd twee jaar geleden door Basware nog verkozen tot Partner van het Jaar en onderhoudt inmiddels al zestien jaar een band met het Finse softwarebedrijf. Dit jaar ging die prijs naar Fluxym, dat in Frankrijk als Basware-partner actief is. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6606917). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.