Managed hosting door True

G-company is Google Cloud Sales Partner of the Year

 

Cloud award

G-company, een Utrechtse specialist op het gebied van Google en Salesforce cloudoplossingen, heeft de Google Cloud Sales Partner of the Year gewonnen. De award is uitgereikt tijdens de jaarlijkse Google Cloud Next Partner Summit, die van 24 juli tot en met 26 juli plaatsvindt in San Francisco.

De prijs is volgens Google een erkenning van de bewezen verdiensten van G-company binnen het Google Cloud ecosysteem. De it-dienstverlener helpt klanten hun organisatie te veranderen door processen te verbeteren, mensen slimmer te laten werken en technologische bedrijfsmiddelen te vervangen. De visie van de in 2007 opgerichte G-company is volgens oprichter David Saris dat uiteindelijk alles naar de cloud gaat. Het bedrijf gelooft naar eigen zeggen dan ook heilig in cloud technology oplossingen en keuzevrijheid.

In 2017 werd G-company, dat ook een vestiging in het Belgische Mechelen heeft, tijdens het evenement, waar Google Cloud partners van over de hele wereld samenkomen, nog beloond met de Google Cloud 2016 EMEA Partner Award voor Chrome & Android Devices Ecosystem Success.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6418899). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.