Managed hosting door True

Axis reikt Partner Awards 2018 uit

 

Axis Communications heeft tijdens zijn Axis Executive Event enkele Benelux-partners onderscheiden met een Partner Award. Die gingen naar partners die in de afgelopen periode uitmuntende en vooral innovatieve prestaties laten zien.

Tijdens het event werden partners door diverse specialisten van Axis Communications bijgepraat over de ‘Solution Strategy’ en de cyber- en product roadmap. Kristian de Bruijn, security officer bij BIT uit Ede ging daarnaast in op de impact van cybersecurity op IoT-projecten.

Tanja Hilpert, sales director Middle Europe, reikte namens Axis Communications awards uit in diverse categorieën. De ‘Best Partner Award Netherlands’ was voor Vision ISP uit Waalwijk. Dezelfde award voor België en Luxemburg ging naar G4S Belgium. De ‘Best Project Award Netherlands’ mocht Den Bosch met partner Dit Is Beveiligen uit Schiphol-Rijk mee naar huis nemen. Voor België en Luxemburg ging hij naar AWV (Agentschap Wegen en Verkeer) met partner Proximus. De ‘Best Newcomer Award Belux’ tenslotte ging naar The Safe Group uit Hasselt.

‘Al onze partners zijn uniek en ‘best in class’ in hun specifieke markt’, zegt Edwin Roobol van Axis. ‘Een aantal partners springt er echter bovenuit als het gaat om innovatie. Deze partners hebben wij tijdens ons Axis Executive Event beloond met een Axis Partner Award in de vorm van een gouden camera. We kijken terug op een zeer geslaagd event en zien uit naar nieuwe samenwerkingen met bestaande en nieuwe partners, met wie we blijven innoveren en onze gezamenlijke oplossingen en inspanningen naar een hoger niveau brengen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6365152). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.