Managed hosting door True

Netapp reikt zeven partner awards uit

Telindus ontvangt twee prijzen

 

Awards

Opslagleverancier Netapp kroont zes partners met in totaal zeven Partner Awards. Deze prijzen, onder meer voor distribiteur van het jaar, zijn een blijk van erkenning voor de voortdurende bijdrage die partners aan Netapp leveren. De Utrechtse netwerkleverancier Telindus gaat met twee prijzen naar huis als ‘Enterprise Partner of the Year’ en ‘Net New Acquisition Partner of the Year’.

De Partner Awards 2018 werden op 23 mei uitgereikt in Papa’s Beach House in Hoofddorp tijdens het jaarlijkse Channel Kick-Off-event van Netapp. De winnaars van dit jaar zijn:

Distributor of the Year FY18
Tech Data wint dit jaar, voor de zevende keer op rij, deze. Als internationaal distributeur biedt Tech Data Nederlandse resellers een aanbod op het gebied van ict, telecom, consumentenelektronica en professionele av-oplossingen. Het bedrijf wint de prijs door ‘de veerkracht’ van het team en de mogelijkheden die Tech Data kan bieden voor de uitrol van de BIG 3-strategie van NetApp.

Enterprise Partner of the Year 2018
Telindus is een leverancier van access-, connectivity- en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support. Het bedrijf realiseert voor het derde jaar op rij een ‘double digit’-groei. Het salesteam binnen de publieke markt zorgde dankzij samenwerking met het Netapp-salesteam opnieuw voor groei. Ook in de toekomst verwacht Netapp meer groeimogelijkheden voor Telindus, door bredere adoptie van hybride-cloudstrategieën en oplossingen die daarbij aansluiten.

Commercial Partner of the Year 2018
Klanten bestempelen it-specialist en reseller Deltics als ambitieus, betrokken en ondernemend. Het bedrijf bewijst zijn toewijding en professionaliteit door het uitvoeren van complexe hybride-cloudoplossingen, in lijn met de eisen en wensen van klanten. Deltics onderscheidde zich het afgelopen jaar door het versterken van de Netapp-footprint binnen de mkb-markt.  

NGDC Partner of the Year 2018
Vosko, leverancier van oplossingen voor enterprise networking, wlan & mobility, security, datacenter en collaboration, werd vorig jaar partner van Netapp. De data fabric-strategie van Netapp sluit naar eigen zeggen een-op-een aan op de hybride-cloudpropositie van Vosko. Netapp’s next-generation datacenterproducten zijn opgenomen in het Vosko-portfolio. Dit resulteerde in het eerste jaar van het partnerschap al in ‘significante successen’.

Net New Acquisition Partner of the Year 2018
Naast de award voor Enterprise Partner of the Year mag Telindus dit jaar ook de Net New Acquisition Partner of the Year in ontvangst nemen. De reseller wist afgelopen jaar een groot aantal nieuwe logo’s toe te voegen aan de Netapp-familie, met oplossingen die klanten helpen te groeien naar een hybride-cloudomgeving.

Ecosystem Partner of the Year 2018
Als reseller van information management-software is Hyland Software met name actief in ziekenhuizen om een Vendor Neutral Archive (VNA) aan te bieden voor bescherming en uitwisseling van gegevens. Het salesteam van Hyland Software treedt hierbij op als virtuele eenheid om de oplossing op de juiste manier te positioneren en implementeren.

Cloud Service Provider of the Year 2018
Datamanagement Professionals (DMP) biedt een kosteneffectieve, schaalbare en veilige multicloudomgeving waar klanten hun data volledig onder controle houden. Afgelopen jaar toonde het Netapp-klanten dat dit daadwerkelijk een haalbaar doel is. De Netapp Data Fabric-strategie staat centraal in de filosofie van de IaaS-cloudoplossingen van DMP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6364955). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.