Managed hosting door True

SAP beloont Domani weer voor klanttevredenheid

 

Awards

Het Venlose Domani Business Solutions ontving tijdens de SAP Award-uitreikingen in Barcelona de award voor de hoogste klanttevredenheid. Het is de vijfde keer dat het bedrijf met deze prijs terug naar Limburg keert.

De scores voor het succesvol uitvoeren van implementaties, het leveren van service en nakomen van afspraken waren bij Domani Business Solutions uitmuntend. Ook in 2012, 2013, 2014 en 2015 behaalde Domani Business Solutions hiervoor veruit de hoogste scores, waarbij in 2015 ook de Gold SAP Quality Award werd bereikt.

Ceo van Domani, Katja Heurckmans: ‘Ik ben trots op ons team met het voor de vijfde keer behalen van de hoogste klanttevredenheid bij SAP-gebruikers. Het mogen ontvangen van deze speciale award is een mooie beloning voor onze dagelijkse inzet.’

Over Domani

Domani Business Solutions uit Venlo is een SAP Gold Partner. Het bedrijf is value added reseller voor S/4 Hana, SAP Business byDesign, SAP Business One, SAP Sports, SAP IoT Leonardo, SAP Hybris CEC en SAP Cloud in de Benelux en actief in branches zoals (groot)handel, productie, service & onderhoud, retail, healthcare en sports & entertainment.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6338794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.