Managed hosting door True

Pink Elephant is Exact Partner van het Jaar

 

Erp-leverancier Exact heeft it-dienstverlener Pink Elephant uitgeroepen tot partner van het jaar. Dat werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Partner Award-event van Exact in het Bussumse Spant. Ook Advisie Business Solutions, Axians en AB Software & Consultancy vielen in de prijzen, waarbij het laatstgenoemde bedrijf twee awards mee naar huis mocht nemen.

De Partner van het Jaar Award van Exact wordt sinds 1988 uitgereikt. Hierbij hecht de erp-leverancier waarde aan groei, new business en klantloyaliteit. Dit jaar gaat de prijs naar Pink Elephant. Daarmee stoot de ict-dienstverlener Advisie Business Solutions van de troon, die in 2015 en 2016 werd bekroond tot partner van het jaar.

Pink Elephant heeft volgens het juryrapport een focus op kwaliteit en een betrokken team met directie, sales, consultants en support. Dit heeft geleid tot een groei in omzet in 2017. ‘Wij zijn blij en trots dat we deze award gekregen hebben. Het aanbrengen van focus in onze markt, de professionele dienstverlening en de inzet van onze eigen bouwstenen hebben tot een fantastisch resultaat geleid. In 2018 gaan we de toekomst verder vormgeven onder de vlag van Axians,’ aldus Dirk Bok, directeur van Pink Elephant Business Solutions.

AB Software & Consultancy

Naast de award voor de partner van het jaar, werden meerdere prijzen uitgereikt. AB Software & Consultancy, met vestigingen in Bleiswijk, Deventer, Paterswolde en Uden, ging naar huis met twee awards, namelijk de Customer Loyalty Award en Marketing Project Award. Dat bedrijf viel vorig jaar ook al in de prijzen. Toen ontving het de New Business Award. Deze prijs gaat dit jaar naar Advisie Business Solutions (voormalig partner van het jaar). Nieuwkomer op het podium is Axians. Dat ict-bedrijf kreeg de prijs voor het project van het jaar (Project of the Year).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6325701). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.