Managed hosting door True

ON2IT wint global partner award Palo Alto Networks

 

Foto: Marcel van Eemeren, ceo van ON2IT en Lieuwe Jan Koning, cto van ON2IT

De Nederlandse cybersecurityspecialist ON2IT heeft in Las Vegas tijdens de jaarlijkse interne saleskick-off van Palo Alto Networks de global partner award ontvangen. ON2IT werd in 2015 en in 2016 ook onderscheiden, maar ontving nu voor het eerst een global award.

De awards werden uitgereikt aan een selecte groep van partners op basis van hun bewezen expertise op het gebied van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform. Palo Alto Networks reikte in totaal acht global awards uit onder 5.500 partners.

Toen Palo Alto Networks in 2014 Cyvera overnam en omdoopte tot Traps, was ON2IT een van de eerste partijen die de endpoint-oplossing adopteerde. ‘Palo Alto Networks gebruikt de manier waarop ON2IT zijn managed security services heeft ontwikkeld en uitgerold, als blauwdruk voor alle andere partners in de wereld. Dit geldt ook voor Traps. ON2IT is de eerste wereldwijde partner die Traps als managed dienst aanbiedt aan klanten’, zegt René Bonvanie, cmo van Palo Alto Networks.

‘Het in ontvangst nemen van de award was een waar kippenvelmoment. Ik ben trots op alle overtuiging en inzet die het ON2IT-team heeft tentoongespreid. Inmiddels is Traps een volwassen next-generation endpoint-oplossing, die voorkomt dat hackers malicieuze activiteiten kunnen starten. En de voor 2017 geplande nieuwe releases zullen de lat voor hackers nog hoger leggen', aldus Marcel van Eemeren, ceo van ON2IT.

Channel Awards 2017

ON2IT is samen met Cam Solutions genomineerd voor de Channel Awards 2017 in de categorie ‘Best Vertical Market Channel Approach of the Year’. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Breng nu je stem uit voor de Channel Awards 2017! Stemmen kan tot en met zondag 12 november.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6201865). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.