Managed hosting door True

OutSystems wint CODiE Award voor applicatieplatform

 

OutSystems, leverancier van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, heeft de 2017 SIIA CODiE Award gewonnen in de categorie Best Mobile Development Solution. De winnaar liet de andere genomineerde applicatieplatformen van Red Hat en Sencha achter zich. Het is de vierde keer dat OutSystems een CODiE Award wint.

Het bedrijf werd gekozen als winnaar op basis van onderzoek door branche-experts en een stemronde onder leden van de SIIA (Software & Information Industry Association). Volgens hen biedt OutSystems het meest uitgebreide platform voor het bouwen, implementeren, aanpassen en beheren van op maat gemaakte mobiele- en webapplicaties, die kunnen worden uitgerold over alle devices.

OutSystems behaalde in 2016 ook al de CODiE Award voor Best Mobile Development Solution en mocht in 2015 en 2009 ook een CODiE in ontvangst nemen voor respectievelijk Best Cloud Platform as a Service en Best Software Development Solution. ‘De CODiE Awards behoren tot de belangrijkste onderscheidingen in de internationale technologische sector. Het is een eer om al vier keer als CODiE-winnaar te worden benoemd en de meest recente twee keer de categorie voor Mobile Development te winnen. OutSystems bewijst de waarde van low-code technologie in het bewerkstelligen en versnellen van digitale transformatie bij bedrijven’, aldus Willem van Enter, vice president EMEA bij OutSystems.

Winnaars van een CODiE Award ontvangen een bokaal en mogen zich een jaar lang winnaar in hun categorie noemen. Heeft OutSystems nog tips voor bedrijven die ook willen meedingen naar een CODiE? Van Enter heeft maar één tip: ‘Om in aanmerking te komen, is het cruciaal om de unieke eigenschappen van je product helder te presenteren aan de jury.’

CODiE Awards

Brancheorganisatie SIIA reikt sinds 1986 ieder jaar de CODiE Awards uit in de categorieën Business Technology en Education Technology met daaronder in totaal vijfennegentig subcategorieën. Op deze manier wil de organisatie innovatieve bedrijven in de technologische sector in het zonnetje zetten.

Bedrijven die in aanmerking willen komen voor een CODiE Award moeten een uitgebreid proces doorlopen. Mits hun product voldoet aan de door SIIA gestelde eisen, kunnen bedrijven zich nomineren door een geschreven pitch in te dienen. In de eerste reviewronde moeten zij vervolgens hun product demonstreren aan twee experts uit de vakjury. Op basis daarvan worden de finalisten gekozen en 80 procent van de overall score bepaald. Daarna volgt een stemronde onder SIIA-leden om de winnaars te kiezen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6176489). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.