Managed hosting door True

Arrow ECS wint drie Oracle-awards

 

award

Het Amerikaanse ict-concern Oracle heeft Arrow ECS beloond met drie awards tijdens zijn Value Added Distributors Global Community Forum in het Hongaarse Boedapest. Ict-distributeur Arrow ECS werd geëerd voor de hoogste totale omzet, de hoogste omzet met cloudoplossingen en de meest innovatieve oplossingen en praktijkcases op het gebied van cloud.

De organisatie kreeg hiervoor de awards Highest EMEA Overall Revenue Contribution 2017, Highest EMEA Cloud Revenue Contribution 2017 en EMEA Cloud Innovation & Best Practices 2017.

Het Oracle VAD Global Community Forum werd georganiseerd voor managers en leidinggevenden van Oracle’s value-added distributeurs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met gasten uit de regio’s Azië, Australië, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Medewerkers van Oracle gaven inzicht in de laatste innovaties, de nieuwste groeimogelijkheden en de visie van Oracle op marktontwikkelingen.

‘Terwijl Oracle zijn SaaS-, PaaS- en IaaS-porfolio verder ontwikkelt, zien we dat onze Oracle-strategie werkt’ zegt Eric Nowak, directeur voor Arrow ECS in EMEA. ‘We zien dat de cloudoplossingen van Oracle in hoog tempo populair zijn geworden bij eindgebruikers en gaan door met de combinatie met onze value-added services, zoals training, solution stacking, cloud assessment en migratie.’

Cloudmigratie

Eind vorig jaar werd bekend dat Arrow en Orcale de migratie naar de cloud willen versnellen. Beide bedrijven wilden dit bewerkstelligen door het aanbod van Oracle beschikbaar te stellen via Arrowsphere. Daarnaast organiseert Arrow sinds eind 2016 samen met it-brancheorganisatie Comptia workshops die value-added resellers en managed service providers helpen om eindgebruikers te ondersteunen en de clouddiensten van Oracle aan te bieden.

Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing-oplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan honderdduizend fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk, waarin het vanuit 460 locaties in 85 landen actief is.

Oracle Partnernetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle dat resellers en dienstverleners de mogelijkheid geeft om Oracle-oplossingen te ontwikkelen, te verkopen en te implementeren. OPN biedt ook trainingen en ondersteuning op het vlak van specialistische kennis van de producten en oplossingen van Oracle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6057011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.