Managed hosting door True

Microsoft zet partners wereldwijd in zonnetje

SnelStart Software wint Nederlandse prijs

 

award

Microsoft heeft de Partner of the Year Awards uitgereikt. Daarmee prijst het wereldwijde partners die het afgelopen jaar oplossingen op basis van Microsoft-technologie hebben geïmplementeerd bij klanten. De Europese distributeur Also is uitgeroepen tot Distributiepartner van het Jaar. Het softwarebedrijf SnelStart Software wint in de categorie Nederlandse Partner van het Jaar.

In totaal reikt Microsoft awards uit in 34 verschillende categorieën. De winnaars zijn gekozen uit ruim 2800 deelnemers, verspreid over 115 landen wereldwijd. In de categorie Distributor Partner of the Year wint Also. Die Europese distributeur won van wereldwijde partners Tech Data en Ingram Micro.

Gustavo Möller-Hergt, ceo van Also Holding is verheugd met de prijs: ‘Met onze Also Cloud Marketplace hebben we jarenlang een langetermijnstrategie nagestreefd om het transactiemodel te transformeren. Vandaag hebben we het consumptiemodel met it als dienst omarmd. We blijven investeren in de ontwikkeling van onze eigen Marketplace technologie om een eersteklas platform voor hardware, software en cloud- en infrastructuurdiensten te bieden.’

Nederlandse partner

Naast de 34 wereldwijde categorieën, reikt Microsoft ook in totaal 103 Country Partner of the Year-awards uit. Daarmee onderscheidt het partners op nationaal niveau, die excelleren in het leveren van op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen aan meerdere klanten. In Nederland beschikt Microsoft over ruim achtduizend partners. Dit resulteerde in achttien genomineerden.

SnelStart Software, een Texelse leverancier van boekhoud- en facturatiesoftware, wint de prijs om haar effectieve samenwerking met Microsoft Nederland. SnelStart-directeur Frits Ploeg vertelt: ‘Als softwarebedrijf van het eiland Texel werken wij samen met Microsoft Nederland. De migratie naar Azure heeft ervoor gezorgd dat al onze nieuwe klanten ook indirect een nieuwe klant van Microsoft wordt. Hierdoor kunnen wij als bedrijf doorgroeien. Inmiddels werken dertigduizend van onze klanten met hun administratie in de cloud van Microsoft.’

Andere prijswinnaars die actief zijn in Nederland zijn Accenture en Avanade. Zij winnen de prijs voor Alliance SI-partner van het Jaar.

Cognizant sleept de award Data Platform Partner of the Year in de wacht. Een overzicht van alle winnaars is op de website van Microsoft te vinden. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6049269). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.