Managed hosting door True

GoalGorilla en Finalist grote winnaars Splash Awards

 

award

GoalGorilla en Finalist hebben beide beslag gelegd op twee Splash Awards. De awards zijn de jaarlijkse beloning voor de beste Nederlandse Drupal-projecten voor zowel leveranciers als ontwikkelaars. De uitreiking vond plaats op donderdag 15 juni in Utrecht.

Ict-dienstverlener Finalist uit Rotterdam wint in twee categorieën. Voor de website van de Universiteit Maastricht wint het de categorie Onderwijs. In de Social/Community-categorie wint het met het studentenportaal voor de mbo-instelling Scalda.

Ook het Amsterdamse GoalGorilla sleept twee prijzen in de wacht. Allereerst wint het met de Open Social-software (opensourcesoftware van Drupal) in de categorie Tools/Apps. Daarnaast is haar website betiteld als de beste van het jaar.

Andere winnaars

LimoenGroen, websiteontwikkelaar op het Drupal-cms, wint in de categorie Corporate voor de bedrijfswebsite van ABAB Accountants en Adviseurs.

De award voor het beste ontwerp/gebruikerservaring gaat naar het Amsterdamse bedrijven Triquanta en NR6. Dit voor hun website voor de Amsterdamse haven. Het internetbedrijf Swis ontving een award in de categorie Publishing/Media. Dit voor de website van HIER Opgewekt.

In de verticale markten wint de Utrechtse Drupalleverancier Wunderkraut voor het Dataplatform (Overheid) en gaat Betawerk uit Heerlen naar huis met een zorgprijs voor het product Mijn U-center. Tot slot wint Netvlies uit Brede de categorie Non-profit. Dit voor de website van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6044832). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.