Managed hosting door True

Exact bekroont vijf partners met award

 

Winnaars Exact Partner Awards 2017

Winnaars Exact Partner Awards 2017

Bedrijfssoftwareleverancier Exact heeft tijdens zijn jaarlijkse Partner Award-event vijf partners bekroond. Advisie Business Solutions is, voor de tweede keer op rij, uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Bijzen&Dekker ontving de Customer Loyalty Award en A.B. Software & Consultancy ging er vandoor met een New Business Award. Daarnaast werd Accept Email bekroond met een Innovation Award, terwijl de Project of the year Award naar TCC The Computer Company ging.

Tijdens het Partner Award-event in de Fokker Terminal in Den Haag bedankte Exact zijn partners voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Er werden vijf partners in het zonnetje gezet. Exact riep Advisie Business Solutions uit Aalsmeer uit tot partner van het jaar. Het zijn van de ‘grootste partner’ is geen garantie voor deze prijs. Groei, new business en customer loyalty zijn ook elementen waar de jury op oordeelt.

De Project of the Year Award viel ook in handen van de winnaar van vorig jaar: TCC The Computer Company uit Maastricht. De jury was vooral onder de indruk van ‘de bijzondere situaties waar de partner tijdens de werkzaamheden mee is geconfronteerd en de nu al kwantificeerbare winsten’.

Innovatie en loyaliteit

Ook partners in de categorie new business, innovation en customer loyalty werden geprezen. A.B. Software & Consultancy (met vestigingen in Paterswolde, Uden, Deventer, Bleiswijk) is verkozen tot New Business-partner van het jaar. De jury claimt dat het bedrijf al meerdere jaren nieuwe klanten aan zich weet te binden met hun Exact-propositie in de industriesector. A.B. Software & Consultancy won de prijs al meerdere keren.

Bijzen&Dekker uit Apeldoorn ging ervandoor met de Customer Loyalty Award. ‘Met een hoge NPS en herkenbaarheid bij hun klanten, heeft de partner in 2016 laten zien dat het met de juiste aandacht niet alleen veel klanten weet te vinden, maar ook blijvend aan zich weet te binden’, aldus de jury. Tot slot ging Accept Email ui Amstelveen naar huis met de Innovation Award.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5987032). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.