Managed hosting door True

The Next View is SAP-innovatiepartner van het jaar

 

Het Design Thinking Center in Amsterdam

It-dienstverlener The Next View uit Den Bosch is door SAP uitgeroepen tot Platform Co-Innovation Partner 2016. De award, gebaseerd op succesvolle implementaties en innovatieve projecten van The Next View in het afgelopen jaar, werd uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Ton van Dolder, managing director The Next View: ‘We zijn blij met deze award. Het is een prestatie die bevestigt dat onze inzet op innovatie via design thinking de juiste keuze is.’

The Next View en SAP Nederland zetten samen in op de realisatie van meer co-creatie- en innovatieprojecten in Nederland via de zogenaamde design thinking-methodiek. The Next View heeft daarom de samenwerking gezocht met het vorig jaar in Amsterdam geopende Design Thinking Center. The Next View is daarmee de eerste partner in het SAP AppHaus Network, het partnernetwerk van SAP dat zich richt op innovatie en co-creatie via design thinking. 

Smart farming

Eén van de projecten van The Next View was de suikerbietenopbrengst verhogen met behulp van big data op basis van Sap Hana en SAP cloud-technologie. Het project bestaat uit drie belangrijke onderdelen: een field operations-app, internet of things in het oogstproces, en data-driven ras- en teeltadviezen. Deze elementen komen samen om de boeren te informeren over het gehele teelt- en oogstproces, van problemen en advies, tot het verhogen van de opbrengst.

The Next View is al eerder bekroond door SAP. Het bedrijf was winnaar van de SAP Quality Award in 2015, SAP Best Innovation Partner finalist in zowel 2015 als 2016, en heeft een SAP & Microsoft Global Customer Impact Award gewonnen in 2014.

The Next View is een SAP Partner uit ‘s-Hertogenbosch die slimme toepassingen ontwikkelt, onder andere op het gebied van big data, process mining, security en Internet of Things. The Next View heeft verschillende SAP-Awards gewonnen en is de eerste SAP consultancy-organisatie in emea dat SAP Hana Cloud Platform oem-partner is. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5982253). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.