Managed hosting door True

ICreative is partner van het jaar Basware

 

Cloud award

De Nederlandse it-dienstverlener iCreative uit Ede is verkozen tot Basware partner van het jaar. Het bedrijf is al veertien jaar partner van het Finse softwarebedrijf. De prijs is tijdens het partnerevenement begin deze maand uitgereikt.

‘Het geeft blijk van waardering dat wij na al die jaren deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen’, aldus Vincent Wouters, directeur van ICreative. ‘Basware heeft zich door de jaren heen ontpopt als grote speler en wij zijn in feite in die ontwikkeling mee gegaan. Uiteraard over een veel kleiner geografisch gebied, maar ook over een veel korter tijdsbestek.’

Het partnerevenement stond in het teken van de laatste ontwikkelingen, waaronder de nieuwe e-procurement catalog-oplossingen en de algehele transitie naar cloudoplossingen. ‘Uiteraard gaan wij ons best doen om de onderscheiding ook in de toekomst met nieuwe clouddiensten in de wacht te slepen’, aldus Wouters.

ICreative is een speler op de Nederlandse markt voor p2p (purchase to pay)-implementaties. Het is daarbij leverancier van onder andere de Basware, Kofax en BravoSolution-oplossingen en is gericht op het volledig automatiseren van processen. Klanten zijn onder meer de Hogeschool van Amsterdam, Endemol, Bol.com, Pearle, Univé, VGZ, UWV, Universiteit Utrecht en Waterweg Wonen. De onderneming is opgericht in 2001.

Basware is een softwareleverancier op het gebied van inkoop- en betalingsautomatisering. In Nederland heeft de onderneming een vestiging in Amsterdam. Het bedrijf heeft een netwerk van zo'n zeventig partners, waaronder ICreative, Ricoh en Korade, in ruim dertig landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5959998). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.