Managed hosting door True

Visma bekroont vijf partners met award

 

Account Software Groep, eServiceware, About Software, Arch-IT en Databas hebben de partner awards van softwarebedrijf Visma gewonnen. Het bedrijf reikte 7 februari 2017 de jaarlijkse partnerprijzen uit in de De Kruidfabriek by Lute in Amstelveen.

Partner van het Jaar werd Account Software Groep. Dit jaar ontving dit bedrijf ook de Accountancy Award. De Groothandel Award was voor eServiceware, terwijl de Projecten en Uren Award naar About Software ging. Innovatie Partner van het Jaar werd Arch-IT en de Klanttevredenheid Award was voor Databas. 

Cloudtechnologie

Richard Scheper, commercieel directeur van Visma Software: ‘Het is mooi om te zien dat in een paar jaar tijd de cloud volledig omarmd is door onze partners. Zij gaan helemaal mee in deze ontwikkeling en hebben de expertise en de middelen om onze klanten hierin te faciliteren. Ook ligt de focus op het koppelen van systemen, zodat ze voor elke branche in specifieke oplossingen kunnen voorzien. Dat onze partners uitgebreide kennis hebben van diverse branches, waaronder heel specifieke niches, is daarbij een groot voordeel. Zij weten echt wat er speelt en denken mee over de beste manier van procesautomatisering’, aldus Scheper.

Visma Software biedt bedrijven cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Het portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden en Mamut One. In Nederland heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam en Amersfoort. Bekende namen in het klantenbestand zijn onder andere: Formido, Wehkamp, Koningszuivel, TUI Nederland, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Stichting Soa Aids, Zorggroep Pantein en ABAB Accountants.

Juryrapport

Account Software Group
‘Account Software Groep heeft het winnen van de Accountancy Award onder meer te danken aan zijn succes met Visma Advisor. Deze online tool, die accountancykantoren ondersteunt bij het management van de interne processen, is vanaf de introductie stevig door Account Software Groep in de markt gezet. Met de sterke focus op deze online propositie van Visma Software werd het fundament gelegd voor verdere uitbreiding van het aantal gebruikers in 2017: een aanzienlijke groei ligt in de lijn der verwachting’, aldus de jury. De leden van de jury lichten ook toe waarom het bedrijf is benoemd tot Partner van het Jaar: 'Account Software Groep heeft ook in 2016 laten zien in staat te zijn klanten goed te bedienen met de software van Visma. In het afgelopen jaar zijn zij er weer in geslaagd om een groot aantal nieuwe klanten aan te sluiten en om hun grote groep klanten te helpen bij de verdere professionalisering van hun organisatie.'

eServiceware
Ook eServiceware, winnaar van de Groothandel Award, richtte zich in 2016 op de cloud. Via workshops speciaal voor de groothandel bracht eServiceware de online handelsoplossing Visma.net Logistics onder de aandacht van zijn klanten. ‘De activiteiten rond Visma.net leidden tot een uitstekend verkoopresultaat. Ook het nieuwe Visma.net Advanced Logistics werd met succes door eServiceware ingezet. De Visma-partner combineert zijn focus op de cloud met een zeer grote kennis van het handelssegment’, aldus de Visma-juryleden.

About Software
About Software zijn constante prestaties en hoge klanttevredenheid werd beloond met de Projecten & Uren Award. De afgelopen twee jaar greep het bedrijf net naast deze prijs, maar dit keer zag het bedrijf zijn inspanningen beloond. ‘Debet daaraan zijn de ondersteuning die About Software zijn klanten biedt bij het vinden van de best passende oplossing, zijn implementatie-aanpak en zijn goede support’, licht de jury toe.

Arch-IT
Arch-IT werd beloond met de Innovatie Award. Het bedrijf bewijst zich al een aantal jaren als belangrijke ontwikkelpartner voor de Visma-cloudoplossingen. De jury: ‘Arch-IT heeft het afgelopen jaar verschillende projecten gerealiseerd in combinatie met de Visma.net-api. Hierdoor maakten verschillende bedrijven de stap naar de cloud met Visma Software. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf ook een eigen cloudoplossing: FuneralView, een complete onlineoplossing voor uitvaartbedrijven, die samenwerkt met onze oplossingen.’

Databas
Databas was de trotse winnaar van de Klanttevredenheid Award. ‘Met zijn business consultants wist Databas klanten uitstekend te helpen, onder meer met de inzet van nieuwe cloudoplossingen van Visma en het actief koppelen van cloudoplossingen aan AccountView. Het leverde Databas de hoogste Net Promotor Score (NPS) op’, aldus de juryleden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5949656). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.