Managed hosting door True

Xerox bekroont vier partners met award

Xtandit, Document Concepts, XA en ASI Document Management in de prijzen

 

award

Printerconcern Xerox beloont vier partners met een Partner of The Year Award. Document Concepts is Grafische Reseller of the Year. De XPPS Partner of the Year Award ging naar XA, terwijl ASI Document Management zich Multibrand Partner of The Year mag noemen. Xtandit, de grootste businesspartner van Xerox, viel twee keer in de prijzen. Het ontving zowel de Production Partner of The Year als de overkoepelende Partner of the Year Award. De prijzen werden tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off in de Harbour Club in Amsterdam uitgereikt.

‘Xtandit heeft binnen de grafische industrie en inhouse repro’s een sterke groei doorgemaakt en door de niet-aflatende blik op de (internationale) kantoormarkt deze beide awards verdiend. Xerox-distributeur XA heeft dit jaar door snelle implementatie van managed print services bij de klanten, door gebruik te maken van een nieuwe tool, de Xerox Partner Print Services (XPPS) award gewonnen. Document Concepts heeft groei doorgemaakt in alle segmenten (workflow en printen) en hun passie en creativiteit voor klanten heeft vruchten afgeworpen. Printleverancier ASI heeft met hun jonge ambitieuze team een grote sprong gemaakt door in alle productgroepen omzetgroei te laten zien’, vertelt Xerox directeur European Channel Group Wilco van Bezooijen in een toelichting op de awards.

‘Onze partners zijn erg gedreven en verdienen allemaal onze waardering, maar deze partners springen eruit. Met ons indirecte verkoopkanaal zijn wij in staat het mkb beter te bedienen, zowel in de grafische als de kantoormarkt', besluit hij. 

Printerfabrikant en documentdienstverlener Xerox, dat stamt uit 1906, maakte in februari 2016 bekend zich op te splitsen in twee aparte beursgenoteerde bedrijven. Eén bedrijf richt zich op documentenbeheer (Xerox) en het andere is gericht op business proces outsourcing (bpo). Deze onderneming, genaamd Conduent Incorporated, is begin deze maand officieel van start gegaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5940887). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.