Managed hosting door True

NTT Communications is best global operator

 

Winnaar

Het Japanse NTT Communications is onlangs tijdens de World Communication Awards in London gekozen tot best global operator. In 2014 wist het bedrijf deze prijs ook te winnen. Channelweb spreekt erover met Rene Verschoor van NTT Benelux.

‘Dat we deze prijs nu weer winnen bevestigt dat investeren in klanten, innovatie, service en netwerk loont. We zijn hier dan ook trots op. Het is een motivatie om deze lijn door te trekken. Wereldwijd, maar ook zeker in de Benelux weer we steeds meer activiteiten ontplooien.’ Het bedrijf ontvangt een bokaal en mag gebruikmaken van een winnaarslogo in zijn communicatie.

World Communications Awards

De World Communications Awards worden jaarlijks uitgereikt. In 1999 zijn deze voor het eerst uitgereikt. De organisatie reikt awards uit in 21 categorieën. Mediabedrijf Terrapinn is initiatiefnemer van de prijzen. De onafhankelijke jury bestaat uit analisten en consultants die werken voor onderzoeksbureaus. De juryleden hebben de genomineerden vooral beoordeeld op klanttevredenheid, organisatie, producten en innovatie.

NTT Communications heeft wereldwijd meer dan honderdveertig datacenters, de clouddiensten worden gebruikt door 8.300 organisaties. NTT is in Nederland gevestigd in Hoofdorp.       

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5892174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.