Managed hosting door True

Check Point bekroont Motiv tot Partner of the Year

 

Ict security-specialist Motiv is door Check Point Software Technologies beloont met de titel ‘Best Partner of the Year 2015’. De award werd uitgereikt tijdens de Check Point Experience, de conferentie die momenteel plaatsvindt in Nice, Frankrijk.

Motiv nam de award tijdens de feestelijke ceremonie in ontvangst uit handen van Check Point’s ceo Gil Shwed, president Amnon Bar Lev en Bruno Darmon, verantwoordelijk voor sales in Europa. De jury roemde de compleetheid van het aanbod van Motiv. ‘Motiv heeft de oplossingen van Check Point opgenomen in de backbone van zijn aanbod’, aldus de jury Ook vermeldde het juryrapport de spectaculaire groei in sales van 509 procent ‘year-over-year’ die Motiv laat zien met de oplossingen van Check Point.

Motiv heeft in 2015 verschillende nieuwe klanten aangesloten op hun managed security services-platform. De organisatie is dan ook zeer verheugd met de award, laat Bastiaan Bakker, directeur business development bij Motiv, weten. ‘Samen met Check Point bieden we bescherming van cloud, datacenters en netwerken tegen de toenemende dreigingen van cybercriminaliteit. Ik zie deze award als waardering vanuit Check Point voor onze samenwerking, nu en in de toekomst. Daarnaast is een blijk van waardering naar onze klanten niet misplaatst. Hun waardering in onze managed security services en de hoge klanttevredenheid hebben bijgedragen aan deze topprestatie.’

Onderscheiding

De onderscheiding tot ‘Best Partner of the Year’ volgt kort na de benoeming van Motiv tot 4-star elite-partner waarmee Motiv toetreedt tot een selecte groep partners met de allerhoogste status. De 4-star elite-status biedt de klanten van Motiv diverse voordelen. Zo heeft Motiv nu toegang tot de Partner President Club van Check Point voor contact op directieniveau. Ook heeft Motiv nu een nog directere toegang tot het Technical Assistant Center van Check Point. Klanten van Motiv zijn hierdoor altijd verzekerd van een optimale ondersteuning en het allerhoogste kennisniveau.

Motiv is al sinds 2001 partner van Check Point. Volgens Arthur van Uden, country manager Benelux van Check Point, hebben zowel Check Point als Motiv een jarenlange geschiedenis en een strategische groei doorgemaakt. ‘De specialisten van Motiv kennen de markt en weten de uitdagingen die ze daarin tegenkomen te vertalen in effectieve en toekomstvaste oplossingen voor klanten. Onze producten maken daar vaak deel van uit. Zodoende heeft Motiv laten zien dat het onze oplossingen als strategisch onderdeel van zijn aanbod ziet. Een 4-star elite-status in ons partnerprogramma is dan ook logisch en meer dan verdiend.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5744390). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.